Nette en strakke voegen!

Van onze nauwkeurige voegwerken zal u versteld staan

Geef uw woning de uitstraling die ze verdient door naast een mooie gevel ook voor fijne voegwerken te kiezen. Bij ons bedrijf in Kapelle-op-den-Bos zal u alle informatie en technische uitleg krijgen over wat echt kwalitatieve voegwerken betekenen. Wij zetten onberispelijke kwaliteit bovenaan onze lijst wanneer wij uw project aanvatten.

Onze voegwerken bieden een oplossing bij het invoegen van een volledige nieuwbouw tot kleinere opdrachten wanneer u bijvoorbeeld enkel een keuken hebt laten bijbouwen. Zo zullen wij steeds proberen de kleuren zo goed mogelijk te evenaren zoals die van de oude oorspronkelijke voeg. Ook voor deze opdrachten leveren wij voegen van topkwaliteit af. Bij onze voegwerken horen eveneens het reinigen of renoveren van de gevels.

Alle kleuren

De kleuren waaruit u kan kiezen voor voegwerken zijn niet meer te tellen. De gekozen kleur zal ook een gevolg hebben voor het uitzicht van uw gevels. Daarom is het maken van de juiste keuze heel belangrijk. Wij begeleiden u mee in deze keuze met tal van handige tips en kleurenstalen.

Vraag vandaag nog een gratis prijsofferte voor uw voegwerken.

Contacteer ons telefonisch op 0479/07 90 49 of 015/33 01 78.  U kan ook steeds een bericht nalaten via het contactformulier of mailen naar van.houdt.andy@gmail.com. 

015 33 01 78
0479 07 90 49
Contacteer ons!
015 33 01 78 0479 07 90 49