Uw gevels verdienen ons voegwerk!

Voegwerken en gevelbescherming in één

Een nieuwbouw laten bouwen of verbouwingen uitvoeren, is altijd een hele belevenis. Het nieuwe zorgt steeds voor een mooie uitstraling en de woning wordt gebouwd zoals u het wenst. Om aan de buitenzijde een resultaat te bekomen dat voor de volle honderd procent aan uw eisen voldoet, moet u zeker ons inschakelen voor het voegen én beschermen van uw gevels tegen neerslag en opstijgend vocht. Wij voeren alle voegwerken aan nieuwe gevels en muren uit met oog op een prachtig resultaat.

Na de voegwerken en beschermende behandeling met hydrofuge is uw woning pas echt helemaal af aan de buitenkant. Het geeft een afgewerkt uitzicht dat voor jaren het beeld van uw huis gaat bepalen. Daarom staan wij klaar met voegwerken en nazorg van topkwaliteit. Wij leveren een duurzaam eindresultaat af waar u nog vele jaren van gaat genieten.

Gladde en gekamde voegen

Niet alleen de kleur van de voegen maar ook de manier waarop het voegwerk is aangebracht, bepaalt mee het uitzicht van de woninggevels. Daarom kunnen wij zowel gladde als gekamde voegen aanbrengen. Deze laatste optie is bijvoorbeeld een aanrader wanneer u met brutere stenen heeft gebouwd. In ieder geval komen wij steeds op voorhand met u even doornemen hoe u het voegwerk ziet.

Wij zijn uw specialist in voegwerken, gevelrenovatie of - reiniging en gevelbescherming. Contacteer ons vrijblijvend voor uw offerte of bel voor meer informatie.

015 33 01 78
0479 07 90 49
Contacteer ons!
015 33 01 78 0479 07 90 49